Den komplette guide til NFL slutspil – 2022 divisionsrunde matchups

Den komplette guide til NFL slutspil – 2022 divisionsrunde matchups

NFL-slutspillet er en enkelt eliminationsturnering, der bestemmer NFL-mesteren.

NFL-slutspillet er en enkelt eliminationsturnering, der bestemmer NFL-mesteren. Turneringen starter med wild card-runden, efterfulgt af divisionsrunden, derefter konferencemesterskabsspillene og til sidst Super Bowl LIII. Vinderen af hver kamp bestemmes af hvilket hold der vinder fire kampe først.

Her er alle vores forudsigelser for dette års divisionsrunder.

Det grundlæggende i, hvad NFL-slutspillet er

NFL Playoffs er en postseason-turnering, der består af 12 hold, der spilles efter den ordinære sæson. Slutspillet bestemmer NFL-mesteren for det næste år.

Slutspillet er en enkelt-elimineringsturnering. Det betyder, at hold, der taber i første runde, er elimineret fra konkurrencen og ikke vil spille igen, medmindre de vinder i deres konferencemesterskabsspil. Vinderne af hver konference vil derefter spille mod hinanden i en Super Bowl.

De 12 hold, der kvalificerer sig til slutspillet, bestemmes af deres placering på deres respektive konferencestilling, med seks hold, der kvalificerer sig fra hver konference (tre divisionsvindere og tre wild card-pladser).

Matchups i 2022 NFL Playoff Divisional Round

NFL-slutspillet er her! I denne uge spilles divisionsrunden. Dette er anden runde af slutspillet, og den består af fire kampe. Holdene der nåede denne runde er:

1) Jacksonville Jaguars vs. Pittsburgh Steelers

2) New England Patriots vs. Los Angeles Chargers

3) Philadelphia Eagles vs. New Orleans Saints

4) Minnesota Vikings vs. New York Giants

I år er der nogle meget hårde matchups mellem hold, der har en masse talent og erfaring i slutspillet. Det bliver spændende at se, hvilket hold der kommer til Super Bowl!

Hvordan Wildcard-holdene klarede sig i den almindelige sæson, og hvorfor de kom dertil

Wildcard Weekend er den første runde af slutspillet i National Football League. Det er en enkelt-elimineringsturnering for at afgøre, hvem der skal spille i divisionsrunden.

Wildcard-holdene er fire hold, der endte på tredje- eller fjerdepladsen i deres respektive divisioner og ikke vandt en af to divisionstitler. Slutspillet begyndte den 31. december 2018 med to kampe: Chicago Bears ved Philadelphia Eagles og Atlanta Falcons ved Los Angeles Rams.

De fire hold med de bedste rekorder fra hver konference går videre til NFL Championship Game den 3. februar 2019.

En forsmag på årets fodboldtrænere i playoff

Dette års NFL-slutspil bliver spændende. De fire hold i konferencemesterskaberne i år er New England Patriots, Kansas City Chiefs, Los Angeles Rams og New Orleans Saints.

New England Patriots har været et kraftcenter i det sidste årti. Tom Brady har vundet fem Super Bowls med dem, og de har aldrig gået glip af en tur til AFC Championship-kampen siden 2009. De ser også stærke ud i år med deres rekord på 12-3 og farvel i første runde.

En forhåndsvisning af dette års quarterbacks og hvem kan vinde Super Bowl LIII?

NFL-slutspillet er i gang, og der er mange spekulationer om, hvem der vinder Super Bowl. Med nuværende playoff-hold er der mange quarterbacks at vælge imellem. Her er en forsmag på dette års quarterbacks, og hvem der kan vinde Super Bowl LIII.

I NFC har Los Angeles Rams Jared Goff som quarterback. I AFC spiller Tom Brady stadig for New England Patriots med sin 12. optræden i Super Bowl. Brady er blevet kåret som MVP fem gange i sin karriere og har vundet seks Super Bowls med tre forskellige hold (Patriots, Giants og Jets).

Hvis du leder efter en ny til at rod i dette års spil, så tag et kig på Nick Foles fra Philadelphia Eagles. Foles blev byttet fra Rams tidligere i denne sæson, og i kun ni kampe som Eagle har han gennemført mere end 68% af sine afleveringer i 3.725 yards med 33 touchdowns og syv interceptions.

Læs om nfl playoffs på https://www.cbssports.com/nfl/.

Konklusion og endelige tanker om 2022 NFL Playoffs

NFL-slutspillet bliver årets mest spændende begivenhed. Med 12 hold, der kæmper om Super Bowl, er der mange overraskelser, der kan ske.

Det er svært at forudsige, hvem der vinder Super Bowl i år, men det er sikkert, at det bliver en fantastisk begivenhed.